Domaće kobasice 1 kg.

Location: Home /Meat & Fish/Meat/Processed/Polutrajno/Domaće kobasice 1 kg.

Domaće kobasice 1 kg. more images: Domaće kobasice 1 kg. more images: Domaće kobasice 1 kg. more images: Domaće kobasice 1 kg. more images: Domaće kobasice 1 kg.

Product Options:

Vrsta

Product Information

Ekskluzivno na kupinanetu.rs Rusmir domaće, ručno pravljene kobasice napravljene su od najkvalitetnijih delova mesa domaće i divlje svinje i junadi po receptima predaka jedne slavonske porodice, čiji se potomci i danas trude da ta tradicija i kvlaitet ne padnu u zaborav.

  • Roštiljska blago dimljena* kobasica - u tankom jagnjećem crevu sa sočnim delovima domaće svinje i diskretnom aromom dima.
  • Roštiljska obična - u tankom jagnjećem crevu sa sočnim delovima domaće ženske svinje ne starije od 18 meseci.
  • Roštiljska ljuta sa čilijem
  • Vinska tanka kobasica za prženje - u tankom jagnjećem crevu, sa belim vinom i aromatičnim začinima, bez paprike, potpuno originalnog ukusa.
  • Vinska debela kobasica za barenje i prženje - vrhunska kobasica, bez paprike u sebi, odstajala u belom vinu i posebnoj smesi začina sasvim specifičnog ukusa.
  • Seljačka slavonska kobasica za barenje i prženje - kombinacija mesa domaće svinje i junećeg buta, sušena na jednom dimu i dva dana prirodnog sušenja. Sve u prirodnom crevu. Izuzetna za barenje u pivu.

Ograničene dnevne količine.
*Pravi se po zahtevu.

Rok trajanja:
Sveže: 48 sati na temperaturi do 5oC.
Smrznute: 60 dana na temperaturi od -5oC.

Svi proizvodi podležu svakodnevnoj kontroli na zdravstvenu ispravnost.